Nieuwsbericht

 

Nieuwsbericht

Vacature bestuurslid NVNG

De nucleaire geneeskunde bevindt zich in een belangrijke en uitdagende fase. De NVNG heeft zich hierbij ten doel gesteld om meer ruchtbaarheid aan ons vak te geven en een gezonde, autonome toekomst voor de nucleaire geneeskunde na te streven.

Als bestuurslid ben je samen met de overige leden verantwoordelijk voor deze koers van de vereniging. Je krijgt eigen portefeuilles toegewezen en bent het aanspreekpunt voor één of meerdere commissies van de vereniging. Als bestuurslid neem je maandelijks deel aan de bestuursvergaderingen en ben je aanwezig bij de halfjaarlijkse Algemene Leden Vergaderingen (ALV). Het merendeel van de bestuursvergaderingen vindt online plaats. Fysieke vergaderingen worden waar mogelijk gecombineerd met een ALV of een andere fysieke ontmoeting, in principe centraal in Nederland.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan vóór woensdag 25 oktober jouw CV en een korte motivatie naar info@nvng.nl.

Heb je specifieke vragen over de functie? Neem dan contact op met Andor Glaudemans (a.w.j.m.glaudemans@umcg.nl) of Ruth Keijsers (r.keijsers@antoniusziekenhuis.nl).